Pitkästä aikaa taas. Ollut vauhdikas loppuviikko. Perjantaina juhlittiin yhdessäoloamme miehen kanssa, käytiin syömässä ja juotiin viiniä. Mukava ilta, jonka kruunasi Suomen jääkiekkojoukkueen häviö Venäjälle. Tein perjantaina aamupäivällä miehelle uuden fleece-pusakan, tällainen siitä tuli:



Oon melko tyytyväinen, vaikka näenkin siinä muutaman aika pahan mokan... Mutta älkää muut katsoko niin tarkkaan, jooko? :) Erityisesti tykkään tuosta hupun vuorin ja vetskarin väristä.

Eilen käytiin pitkästä, pitkästä aikaa konsertissa. Madetojan salilla oli Semmareiden Joulun taikaa-kiertue. Ihanaa musiikkia, ihanan energistä menoa lavalla! Olivat siis aikaisessa tänä vuonna, kun kuulemma yleensä myöhästyvät joulusesongista. Odotan jo innolla uutta levyä. Ja toki täytyy pitää silmällä seuraavaa konserttia...

Nyt mulla on suunnitelmissa ne mun omat laukut, joihin kankaat on ostettu jo aikaa sitten. Edellinen laukku meni siis siskolle, joka piti siitä kovasti! Muuten olisinkin ottanut sen takaisin itselleni... Tänään on myös veljen vaimon synttärit, tein hänelle laukkulahjakortin, että saa tilata multa sellaisen laukun kuin haluaa. Voi olla, että sen joudun tekemään ennen omia laukkujani.

Nyt siirryn kliinisen hoitotyön ihmeelliseen maailmaan, huomenna tentti, jonka muistin jo tänään...