Tänään oli melko mainio tuuri. Lähdettiin aamupäivällä käymään Turkansaaressa. Se on sellanen ulkomuseoalue Oulujoella, esittelee mm. tervanpolttohistoriaa. Aivan aurinkoista oli koko ajan. Autoon päästessä tuulilasille tuli pari pisaraa ja kohta reilummin. Sade taukosi siksi aikaa, kun käytiin asioilla, ja alkoi taas kun päästiin autoon. Tulikin jo vallan rakeita... Ja aivan sateetonta oli, kun käveltiin parkkipaikalta alaovelle, sitten tuli taas muutama pisara. Ja sisälle päästessä alkoi sataa aivan järjettömän kokoisia rakeita taivaan täydeltä. Mutta siis oikeesti, mikä ajoitus!

Ihania elukoitakin siellä oli.

 
Tässä on Aamu-pupu.


Kaverinsa Ilta.


Nämä oli mun suosikkeja, niitä oli kolme. Hieman ujoja olivat, mutta viimein yksi uskalsi tulla rapsutettavaksi, ja olipas se sitten ihanaa! Ei olis saanu ollenkaan lopettaa. Kyllä mun tarttee vielä joskus se lammasfarmi saada. Sais omat villatkin.


Nyt mulla on mietinnässä kaverille tuparilahja. Ostivat oman talon, ja muuttavat pian. Olisko ihan hassua tehdä niille seinälle naulakko? Uusimmassa Suuri Käsityö-lehdessä oli ideoita saunatuliaisiksi, yhtenä oli naulakko saunaan. Siitä sain idean, mutta en kyllä tekis sellasta ku lehdessä. :) En vaan nyt osaa päättää, että onko se ihan pöhkö lahja. Muutakaan en oo kyllä keksiny (vielä). Mielipiteitä kaipaan.