Voi kaniparkoja! Mun matonpesuinnostuksen takia ne on joutunut eilisestä aamupäivästä asti olemaan ilman häkkimattoansa! Eteisestä ja olohuoneestakin oli matot viety. Miten kanipupuparat nyt pärjää? Tässä todisteita, kuinka surullisia he ovatkaan:


Ruuti-possu


Rekku-possu


Söpöstelijät olkkarissa.

Noista on ihan kamala ottaa kuvia, kun ne on niin tummia. Ja jos ottaa salamalla, niin Ruutin vaaleat karvat heijastaa sen valon takaisin. Rekku on silti ihan musta möykky.
Yllättävän hyvin ne on pärjänny tuon matottoman häkin kans. Rekku eilen illalla innokkaana yritti hypätä yläkertaan, mutta unohti, että lattia on liukas eikä sitten päässyt ihan ylös asti vaan mätkähti kyljelleen lattialle. Kamalan näköistä, mutta namin voimalla Rekku unohti kaikki pipit. Tänään laitan maton takaisin, kun se oletettavasti on kuiva sateesta ja kosteasta ilmasta huolimatta.

Eilen käytiin taas ostoksilla. Ostettiin mulle uus pyöräilykypärä, kun ollaan lähdössä sinne pyöräretkelle ens viikolla. Mies saa käyttää mun vanhaa, kun sille ei oo järkeä ostaa uutta, kun ei se kuitenkaan sitä kaupungissa käytä. Ite olisin tarvinnu uuden joka tapauksessa piakkoin. Vanha on jo vanha. (Ja ruma. Uus on nätimpi.)Killikin siellä sohvalla makoilee. Korvat tarkkana kuuntelee ja katselee, mitä tapahtuu.