Tai no, kotona ollaan oltu jo keskiviikkoaamusta, mutta nyt vasta avasin oman koneeni ensimmäistä kertaa. Reissu oli mukava, kilometrejä meille kertyi melko lailla suunniteltua vähemmän, mutta riittävästi meille. Paljon nähtiin ja molemmat jopa puhuttiin ruotsia! Matkalla oli kiva olla, mutta kivempi taas kotona. Kyllä meistä viikon aikana tuli melko käteviä teltanpakkaajia ja pyörien lastaajia. :)

Tässä todisteeksi muutama kuva meidän reissusta:


Lauttaa odotellessa pyörä sai lepotauon. Lautta-aikataulujen takia meidän matkasuunnitelmat vähän muuttuikin.


Saatiin myös uusia ystäviä. Tämä lammas oli ihmeellisen kesy ja rapsutusta vailla. Muut juoksi pakoon.


Kastelholman linna oli yksi hienoimpia matkakohteita. Tämän jälkeen mentiin Saltvikiin viikinkimarkkinoille. Ihana tunnelma oli siellä, ihmisillä hienoja vaatteita ja kauniita käsitöitä myynnissä!


Kotimatkalla käytiin vielä Turun linnassa, kun mies ei siellä ollut koskaan käynyt ja itselläkin käynnistä jo melkein kymmenen vuotta aikaa. Hieno se on.


Nuo vanhat ikkunat, ne on ihania! Ja hauskat nuo vastapäiset ikkunat, kun niiden ympärykset on maalattu kivasti. :)

Perjantaina olikin sitten muuttourakka, siskoni muutti Ouluun. Huhhuh, hävis kyllä taas muuttohalut melko tehokkaasti! Eilen olin siellä vielä järkkäilemässä tavaroita paikoilleen. Nyt on ollut sitten lepopäivä paikallaan. Kohta alkaa kuitenkin taas arkeen totutteleminen, parin viikon päästä alkaa harjoittelu taas. Vähitellen se kesä taas menee ohi. Toisaalta aika kivakin. Mun sisäinen romantikkoni (mikä se on?) odottelee niitä syksyn kirpeitä aamuja, jolloin taas tuntee elävänsä.

Ps, se lipasto on edelleen myytävänä!!