Miten sama aika voi tuntua yhtä aikaa nopealta ja hitaalta? Miten on mahdollista, että meidän naimisiinmenosta on vasta hetki aikaa, mutta iäisyys siitä, kun aloitettiin lapsentekoprojekti, vaikka ne onkin tapahtunut lähellä toisiaan? Tuntuu, että olen kärsinyt vuosia lapsettomuudesta, mutta naimisissa olen ollut vasta vähän aikaa. Omituista.

Oon kuullut paljon juttuja, että keskenmenon jälkeen raskautuu helposti. Monet on tullut heti seuraavasta kierrosta uudelleen raskaaksi, vaikka on pitkään joutuneet yrittämään ensimmäistä (keskenmennyttä). Mietin, voiko se perustua siihen positiivisuuteen ja uuteen toivoon, jonka se keskenmennytkin raskaus saa aikaan. On siis ylipäätään mahdollista tulla raskaaksi! Mutta niin, ei sen pienen vuodonkaan pitänyt automaattisesti olla keskenmenon alku, toisetkin on vuotanut raskauden aikana, jotkut paljonkin.

Joo, tänään on kp2. Jos nyt yritän tästä jotain positiivista uutista repiä, niin se on se, ettei mun kierto ainakaan mennyt siitä keskenmenosta kovin sekaisin.

Ja joo, anteeksi kärttysyyteni ja pahantuulisuuteni. Se menee ohi muutamassa päivässä. Ehkä.