Kipeänä taas. Selkä siis vaivaa edelleen. En millään enää jaksais jatkuvasti vain maata sohvalla ja surffata. Mielenkiintoset sivustotkin loppuu, varsinkin kun päivisin ei keskustelufoorumeillakaan tapahdu mitään. Eilisen vielä jaksoin, kun mies oli kotona, mutta tänään kun se oli taas koulussa, meinas aika käydä pitkäksi. Onneksi äiti kävi mua viihdyttämässä pari tuntia. Saa nähdä mitä huomiseksi keksis... Toivon, että pystyisin jo istumaan pitempiä aikoja, että voisin vaikka ommella. KKK eli Kierrätyskassi kaverillekin pitäisi tehdä, tänään sain tietää parin. Mulla on jo suunnitelmat melko valmiit, kun oon päivän tässä makoillessa ehtiny miettiä...

Aikani kuluksi kattelin vanhoja kuviakin koneelta, tässä siis kuvasaastetta.

Tämän hetken olotilaa kuvaa lähinnä tämä:


Sitten vähän Nyyti-kuvia. Nyyti on kohta 15v. villakoiramummeli. Kuvissa taitaa olla kaikissa monta vuotta nuorempi, mutta yli kymmenen kuitenkin.
Tässä se on kyllä niin mummeli, että!Vauhtiakin löytyy, nykyään tosin melko harvoin...Nyytin talvivaatteita. Se raukka paleli niin Hailuodon kylmässä tuulessa, että mun piti sille ommella takki. Siinä oli fleece-vuori ja enstexistä (??) päälliosa. Kyllä se sitä suostu ihan hyvin käyttämään, mutta poseeraus ei ollut mieleen kuvanottohetkellä.

Joo, on sillä kaikki kaks aivosolua kotona.