Dg. Maligni febris canis.
Potilas kertoo, että oireet pahentuneet viimeisen puolen vuoden aikana. Sitä ennen olleet lieviä ja pysyneet hallinnassa. Nyt eivät pysy kurissa edes säännöllisellä räntäsateessa ulkoilulla. Potilas on suorittanut tunnollisesti mielikuvaharjotteita, eivät auta. Potilaalla kotona kissa ja kaksi kania. Eivät tuo helpotusta oireisiin.
Tutkimuksissa käy ilmi laaja canis furfures -puutostila. Hoidoksi suositellaan pikaisesti koiran ottamista talouteen oireiden helpottamiseksi sekä lisäoireiden estämiseksi.

Niin. Siinäs kuulitte. Paha on kuume. Ehkä se johtuu siitä, että meidän pienperheen laajentuminen lapsiperheeksi on aika epävarmaa, ja haluaisin kuitenkin suunnitella elämää vähän eteenpäin. Koira tähän talouteen tulee joka tapauksessa jossain vaiheessa... Miksi ei nyt? Antais vähän muuta ajateltavaa kuin kaiken maailman ovulaatiot ja limat ja tikut ja keskenmenot. Vaikka kuinka oon niitä ajattelematta, ne kuitenkin tunkee alitajunnasta mieleen. Viimeistään sitten, kun ei oo mitään muuta ajateltavaa. Mutta kertokaa mulle, miksi mun ei pitäis ottaa koiraa? Onko jollakin esittää jotain päteviä syitä?

Meille tulee koira. Ennemmin tai myöhemmin. Luultavasti ennemmin, jos minä saan päättää.

2090849.jpg