Nakottajan blogista napattua.

Säännöt:

1. Avaa tietokoneesi Kuvat-kansio (tai vastaava kansio, jonka alla säilytät itseottamiasi kuvia).

2. Valitse alikansioiden järjestyksessä neljäs kansio.

3. Valitse neljännestä kansiosta järjestyksessä neljäs kuva.

4. Liitä se mukaan blogimerkintääsi ja selitä kuvan merkitys (mitä, ketä, missä tms.).

5. Haasta sitten mukaan muita, tai vaikka kaikki blogisi lukijat.

 

Kuva on otettu olohuoneen ikkunasta maaliskuun alussa 2007. Samana päivänä lähdettiin miehen kans Maltalle, jossa oli sellaset 50 astetta lämpimämpää... Oli siis melko kylmä aamu! Tuo vasemmanpuoleinen talo oli muuten nimeltään "se nikotiininvärinen talo". Tästä ikkunasta katseltiin ulos viimeksi reilu vuosi sitten. :)

Haastan mukaan kaikki lukijat :)

-------------

Joo, ja ahistaa. Oon nyt viimein päättänyt, että koulu jää, kunhan saan jonkun työpaikan tilalle. Jos en saa, niin kituutan tämän vuoden loppuun ja haen ens syksyksi johonkin muualle. Kaikki ei vaan osaa ymmärtää, että päätös ei ollu mulle mitenkään helppo, enkä kaipaa moralisointia vaan tukea päätöksen taakse. Ahistuksesta ei siis sais vissiin puhua ollenkaan vaan olla hiljaa ja kärsiä. Niinhän sitä on edellisetkin sukupolvet tehny. Mies onneksi on mun päätöksen takana. Nakottajakin on ystävällisesti jaksanut kuunnella mun valitusta ja ahistusta. :)

No joo, tärkeintä kai se on, että itse on oman päätöksensä kans sujut, mutta olis se kiva, että ei tarvis tuntea syyllisyyttä toisten mielipiteiden takia. :/

 

Edit. 30.1. Puhumalla selviää. Ne "kaikki" ymmärtää jo, ettei tää ollu hetken mielijohde, vaan pakkopäätös. Että silleen. Ei tartte tuntea syyllisyyttä tai mitään.