Viikkoja tänään 6+2. Nyt ollaan jo pitemmällä, ku edellisillä kierroksilla. Ekalla kertaa km todettiin ultralla just näillä viikoilla, toisella kertaahan ei viitsitty tuhlata rahoja moiseen, kun km oli niin selvä. Ylihuomenna on ultra, mua jo vähän jännittää. Katseltiin miehen kans tänään Citymarketissa vauvanvaatteita, kuinka pieniä ne onkaan. Ei me mitään ostettu, hipelöitiin vaan. Ihana, kun oon saanut senkin mukaan fiilistelemään, vaikka se ottaakin vielä aika varovaisesti eikä uskalla toivoa liikaa. On se jo miettinyt asunnonvaihtoa (jota on kyllä mietitty muutenkin) mutta ei kuulemma sitä, kutsutaanko sitä nimityksellä "isä", "isi", "iskä" vai joku muu. Mua se kuulemma aikoo ruveta kutsumaan emännäksi tai muoriksi, kun kyselen niin pöhölöjä. :D

Kyllä se paha olo taitaa jotenkin hämärästi liittyä raskauteen, kun sitä on monena päivänä ollut. Ei tätä kylläkään aamupahoinvoinniksi voi laskea, kun se alkaa puoliltapäivin ja kestää siihen asti, että nukahtaa. Tänään alko kyllä jo aamulla, mutta jatkuu edelleen. Tänään meinas kyllä lentää jo oksennus, kun monta päivää altaassa lionneita astioita nostelin koneeseen... yök.

Meillä oli Nakottajan kans viikonloppuhaaste. Piti olla lauantai ja sunnuntai kokonaan ilman tietokonetta. Tämmösille nettiaddikteille melkonen haaste todellakin! Mutta se onnistui! Sain tehtyä paria käsityötäkin paljon eteenpäin, ja luin kaks kirjaakin. Hukkakin tais saada huomiota normipäiviä enemmän. Mietittiin, jos ottais tavaksi, että vähintään yks päivä viikossa olis totaalista tietokoneettomuutta. Tekis hyvää.