Paniikki iski sitten kuitenkin, kun vielä eilen illalla ja tänä aamunakin tuli pikkusen verta. Soitin heti kaheksalta Meri-Oulun neuvolaan, josta sainkin ajan jo kymmeneksi. Kyllä siellä elossa ollaan, ja kovasti heilutaan! Kätilö katsoi kaikki rakenteetkin samalla, aivot, sydämen, sisäelimet, napanuoran, kaikki näytti hyvältä. Istukkakaan ei vuotoa aiheuttanut vaikka alhaalla olikin, mutta ei kohdunsuulla. Takaseinässä, niinku arvelinki, kun liikkeet tuntu niin aikasin. Vuoto johtu siis limakalvoista. Vaaratonta, vaikkakin ärsyttävää. Sukupuoliarvauskin saatiin, mutta en sitä tässä paljasta, kun kaikki lukijat ei vissiinkään halua tietää. :D Jos kovasti kiinnostaa, niin sähköpostiosote löytyy ylhäältä. :) 

Kyllä oli ihana nähdä pieni taas ultrassa. Kaikki sormetkin erottui ja varpaat. Hirvee heiluminen sillä oli kyllä päällä, että ei ihmekään että liikkeitä tuntuu. :D1245745588_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eipä tuosta kuvasta hirveesti selvää ota. Aika epätarkkoja ovat, varsinkin kun on niin paksusti tuota lämmikettä tuossa mahalla... Tuossa sillä kuitenkin on kädet suussa. :)