Eilen oli taasen (lääkäri)neuvola. Jospa nyt näpyttelis ne hurjat lukemat ja muut tännekin...

Rv 27+4

paino +587/vko
RR 135/81
Hb 114
Sf-mitta 26
Lapsiveden määrä normaali
Sikiön syke 145
Liikkeet ++

Kohdunsuu kiinni, kiinteä, 3 cm.

Kaikki hyvin siis. Hemoglobiini oli noussut, vaikka en ookaan muistanut syödä sitä rautaa... Painokin oli noussut, mutta vähemmän ku edelliskerralla! Neuvolantäti on tosi kiva, se ei turhia siitä painosta nipota, kun se varmaan huomaa, että tiedän itekin sitä olevan jo valmiiksi ihan liikaa. Sf-mitta menee hienosti yläkäyrällä.

Tuolla lääkärillä on kyllä niin pöhkö käydä. Se ei paljo puhu, eikä mulla nytkään menny siellä edes viittä minuuttia. Siinä ajassa ehdin kuitenkin riisua ja pukea sukkahousut. :D Ja siinä välissä se tutki ja kuunteli sydänäänet.

Lauantaina käytiin hakemassa mun serkulta hoitopöytä. Nyt sen laatikot on jo täynnä vauvanvaatteita. :) Äitiyspakkauskin tuli viime viikolla. Oon kyllä tosi tyytyväinen sen sisältöön, yhtään en voi valittaa. Nyt ei tarvis hankkia enää ku turvakaukalo ja kantoliina. Ja jotain pientä sekalaista, mutta nuo ne tärkeimmät.

Eilen illalla, kun vauvalla oli jokailtainen jumppatuokio, sanoin miehelle, etten vieläkään oikein tajua, että mun mahassa oikeesti kasvaa ja heiluu meidän vauva. Se totes vaan, että ei sekään, että sitä vaan ajattelee, että se vauva vaan tulee "jostain" sitte loppuvuodesta, eikä sitä hoksaakaan sen jo olevan täällä. Hienosti se onnistu kyllä pukemaan sanoiksi just munki ajatukset, en ihan oikeesti tajua, että vauva on koko ajan mun mukana. Vaikka mahaani silittelen ja taputtelenkin jatkuvasti...

Hei, ens kuun jälkeen on jo marraskuu! 86 päivää enää laskettuun...