Eilen käytiin rannalla Hukkaa juoksuttamassa. Oli kivaa, varsinkin Hukalla. Kamerakin oli mukana, mutta aika vähän tuli kuvattua. Hukkaa ei kyllä edes ehdi kuvata, kun se on niin vauhdikas. :D Yhden ihan kivan kuvan kuitenkin sain. Tässä näkyy vähän mertakin sentään.

Aika hurjat pilvet oli taivaalla, mutta ei onneksi kastellut meitä. Meille paistoi vain aurinko. Iltapäivällä tulikin sitten taivaan täydeltä rakeita, maa oli valkosena. Suurimmat rakeet oli peukalonpään kokoisia! Ehkä se on sitten jo syksy, kai se on uskottava.

Pitkästä aikaa on otettu pupusistakin kuvia. Ne oli niin söpöläisiä, kun vierekkäin makoilivat... Mutta niinku näkyy, niin ei noista kunnon kuvia saa. Kaks mustaa möykkyä vaan vierekkäin. Toisella möykyllä oli punanen silmä kyllä, mutta muutin senkin mustaksi. :D

Rekulla on hienoinen karvanlähtö! Se on yhtä karvatupsua koko kani. Makoilupaikan lisäksi tuo vanha lakana toimii myös harrastuspaikkana. (Ja pissa-alustana pikkupossulle...)

Tänään meillä on aikomuksena vaihtaa talvirenkaat, kun on niin huonoja ilmoja lupailtu. Ihan just laitoin kesärenkaat, miks taas tarvii vaihtaa?