Nyt ollaan koko perhe koolla. Ihanaa, ihanaa! Eilen oltiin ihan koko päivä osastolla, ja poika söi tosi hienosti tissistä ja vielä pullosta päälle. Hyvin se nyt herää nälkäänsä ilmottamaan. Siinä oli kai öisin ollut vähän ongelmia. Edelleen pitää herätellä vähintään neljän tunnin välein syömään, jos ei ite herää. Kello siis soimaan yölläkin... Nyt tuntuu, että maitoa tulee jo ihan hyvin, kun tissittelyn päätteeksikin saan vielä nännin päähän puristettua maitoa. Nukahtamiseen poju tarvii kans tissiä, kun se osastolla tottui tuttiin. Ajattelin kuitenkin, että parempi se on että imee tissiä ku tuttia... Saa samalla tilailla vähän lisää maitoa.

Fysioterapeutti kävi katsomassa kättä eilen, ja sanoi ettei tarvi pitää enää paidan sisällä turvassa, vaan sen voi pukea ihan normaalisti hihaan. Varovainen sen kans tietenkin pitää olla, ettei kovin revi. Hyvin on kuitenkin paranemassa.

Tämä päivä on kyllä mennyt ihan kokonaan poikaa ihaillessa. Nyt se tuolla nukkuu omassa sängyssään, kohta varmaan heräilee syömään. On se vaan niin ihana!