Ei taida tämä pötkylä haluta ulos ollenkaan. Eilenkin käytiin tekemässä viimeset jouluostokset, eikä mitään tapahtunu! Oltiin kaupungilla kuitenkin varmaan 2 ja puoli tuntia... Illalla tein vielä piparitaikinan, joka pitäis tänään leipoa pipareiksi. Ajattelin, että sen voimalla vois sitten yöllä lähteä synnyttelemään, mutta ei. Ei taidettu saada liputuspäivää pötkylälle synttäriksi. Höh.

Mutta ihanaa, eilen tuli ihan kunnolla lunta! :) Maa on valkosena nyt. Hukkakin on ollut ihan innoissaan ulkona, kun on voinut lumessa kirmailla. Se pölhö menee ihan sekasin lumesta. Talven lapsi. Kohtahan sekin on jo vuoden vanha! Ei oo enää montaa päivää synttäreihin! Mitähän se saa lahjaksi? Onneks on syntyny jo 23. päivä, ettei ihan jouluaatolle menny. Ei sais pian ollenkaan viettää raukka synttäreitä. Hukalle on jo joululahja hankittu, vaikka en tiedäkään mikä. :D Pyysin Ikeankävijöitä tuomaan jonkun isonison pehmolelun, eikä ne kertonu minkä olivat ostaneet! :) Joulujutut on tosiaan muutenkin jo lähes valmiina, kaikki ostettavat on ostettu ja pari tekemystä vielä kesken. Paketoitukin on jo suurin osa. En oo varmaan koskaan ennen ollu näin ajoissa (melkein) valmis! :) Yleensä on pitänyt vielä aatonaattona käydä ostoksilla... (Niinku viime (vai toissa?) vuonna, kun olin ajatellu miehelle ostaa mp3-soittimen, mutta unohdin. Se piti sitten käydä viime hetkellä hakemassa, kun mulla ei ollu sille kunnon lahjaa ollenkaan. :D Miten voi unohtaa noin?)

Nyt meen vähän maistelemaan piparitaikinaa ja koitan puhua tuon toisenkin vaikka vähän leipomaan. Tänään olis tarjolla kauneimpia joululauluja kirkossa ja illalla itsenäisyyspäivän vastaanotto. Pukuloistoa (?) tarjolla!

Mukavaa itsenäisyyspäivää kaikille!