Taika oli jakanut mulle tunnustuksen. Kiitos!
 
 
 

 

Tunnustukseen liittyen pitää

 

  1. antaa tunnustus eteenpäin viidelle bloggaajalle, joista pitää ja jotka inspiroivat
  2. listata kolme itselle rakasta asiaa
  3. ja laittaa näytille kuva jota rakastaa kera selityksen, miksi..

1. Mulla on nyt monta vaihtoehtoa, kenelle antaisin. Aika monet on vasta saanut tämän, joten ne jää mulla nyt pois. Mun vakioinspiroija, ei pelkästään blogillaan vaan myös tosielämässä on Nakottaja, joten sinne tämä lähtee ensimmäisenä. Riian blogissa on ihania valokuvia, sinne seuraavaksi. Uus tuttavuus on Silimänkarkkia, jossa on ihania juttuja. Enempää en nyt äkkiä keksi sellasia, jotka ei vasta olis saanu!

2. Ykkösenä tulee perhe, joka käsittää meidän ydinperheen lisäksi myös lähisuvun ja Hukan. Toisena asiana listaan käsityöt, erityisesti ompelun. Kolmas asia onki vähä vaikeempi. Sanotaanko niin, että se EI oo ainakaan siivoominen tai muut kotityöt.

3. Sampon kuvia on näkyny viime aikoina, mutta kyllä tämäkin rakas on.

Voin vielä haistaa sen ihanan pennuntuoksun, joka tuosta pehmeääkin pehmeämmästä turkista tuli. Ja kuinka isolta Marsu tuossa kuvassa näyttää! Marsu on ollut jo pitkään haudattuna kaatopaikalle, kun siltä tuli sisukset pihalle. Sitä on seurannut myös Råtta ja Hjallis. Muut taitaa odottaa tuolla tarkkaa saumurikirurgiaa ja pesukoneeseen pääsyä. :)