Jopas on ollut kiireiset pari päivää. Eilen kävin viemässä kaks italialaista vaihtaria Raaheen, ovat siellä synnärillä harjoittelussa 4 viikkoo. Samalla reissulla avustin siskoa kanien kynsien leikkauksessa ja korjasin  ja rikoin sen pyörän. Tai siis vaihdettiin siihen renkaita, niin taisin kiireessä puhkaista takarenkaan sisäkumin... Mutta kun piti ehtiä hakemaan isä lentsikkakentältä, se tuli Turkista. Lentopa olikin toki myöhässä, ja olin kotona vasta puoli 11 aikaan.

Italialaiset olivat kuitenkin kai ihan tyytyväisiä Raaheen, vaikka aluksi eivät niin innostuneita olleetkaan sinne menemisestä. Yritin näyttää niille kuitenkin kaikki mukavat paikat, kuten meren ja meren. Niin, ja meren. Niillä oli ihan kiva kämppä siinä sairaalan takana. Toivottavasti viihtyvät sairaalalla.

Eilen tekasin itelleni uuden laukun. Ikeasta kangas. Aivan ihana laukku tuli! Hyväksi todettu malli.Toisella puolella oranssi kukka, toisella puolella violetti.

Tänään urakoin kankaiden parissa muuten vaan. Siivosin kangaslipaston ja -kaapin. Jonkun verran pienimpiä riekaleita laitoin roskiin, kaks isoa käyttämätöntä trikoota laitoin Huuto.nettiin. Ihana saada kankaat järjestykseen! Kyllä sieltä löytyikin unohtuneita kankaita... Vaan nyt ne on paremmin näkösällä, jos niistä joskus sais jotain tehtyä. Jokunen "kaunein keskeneräinenkin" löytyi. Ne ei kyllä välttämättä valmistu koskaan.

Nyt iltapalalle, huomenna joudun hammaslääkäritädin kidutettavaksi. Se aikoo ottaa multa mun viisauden pois. Tai ainakin puolet siitä. Vasemman puolen viisurit siis poistetaan... Apua!