Ahkeroin tänään. Ompelin aamupäivällä puseron (2 tuntia) ja iltapäivällä hamosen (2½ tuntia). Oon kehittynyt, ei mee enää kauaa ompeluun! Kuvia seuraa, poistin vain naaman. Näytti niin kamalalta. Olkaa hyvät:

1522446.jpg

Uusi kesähame, pituus on polveen, vaikka näyttääkin tässä pitemmältä. Kangas on odottanut ompelua jo kuukauden päivät. Puuvillasekoitetta.

1522450.jpg

Eilisen kangaskaupparetken löytöjä. Puuvillatrikoota. Tykkään tuosta raglan-hihamallista, tein pari viikkoo sitten yhden pitempihihaisen tuolla mallilla, tässä kuva siitäkin:

1522466.jpg

Tässä on eturaglansaumoissa halkiot ja rusetit. Tuo vähän mielenkiintoa yksinkertaiseen paitaan. Tykkään! (Hame on myös itse tehty, samettia, paikkataskut. Pituus polveen.)

Kävin kaverin kans tänään ulkoilemassa. Aivan ihana ilma taas! Mittari näytti 24 astetta! Uskomatonta! No, lupas se jo ens viikolle viileetä, jotain kymmenen paikkeille ja allekin. Kyllä se kesä sieltä silti tulee. Mutta tosiaan, oli kiva höpötellä pitkästä aikaa niitä näitä vanhan kaverin kans. Liian harvoin tulee nähtyä, vaikka samassa kaupungissa asutaan taas. Vaikka ei mullakaan kyllä mitään kiireitä ole... Paitsi näitä ompeluaddiktoitumisia. Tänäänkin söin aamupalan, sitten en ehtinytkään ku vasta neljän aikaan seuraavan kerran syömään, kun oli hame kesken, vaikka oli kamala nälkä. Hirveetä!

Joo. Ihana kun on uusia vaatteita!