Käytiin tänään kierrätyskeskuksessa etsimässä työpöytää läksyjen tekoon ja sen sellaseen. Ne on meillä tähän asti tehty keittiön pöydän äärellä. Ikävää, kun se on sitten aina niin täynnä tavaraa, kun ei turhan iso ole muutenkaan. Ei kuitenkaan löytynyt sitten meille pöytää. Yks olis ollu sopivan kokoinen, mutta siinä ei ollu laatikoita. Ei ollu kyllä hinnallakaan pilattu, eurolla olis sen saanu.

Pöydän ostamisen sijaan käytiin sitten Halpa-Hallissa. Sinne sitten jätettiinkin ne pöytärahat monistettuna. Mun oli ihan pakko ostaa yks vauvanvaate, kun se oli yksinkertasesti liian ihana sinne jätettäväksi! Vuoden tahkoamisen jälkeen sattui siis ensimmäinen lipsahdus, tähän asti oon voinu olla ostamatta vaatteita varastoon mahdollisille tulokkaille. En siis ihan vielä oo menettäny toivoani lisääntymisestä. :)

Ruokakaupassa lipsahdettiin toistamiseen. Karkkihyllyltä lähti mukaan KAKSI 300g karkkipussia. Ei oo aikoihin ostettu noin paljoa karkkia! No, joskus voi vähän herkutella.

Kävin eilen kaverin kans katsomassa elokuvan "Tapahtui Vegasissa". Oli yllättävän hyvä, varsinkin kun en yleensä tykkää noista romanttisista komedioista. Aika ällöä oli se, että kaks pikkutyttöä mun vieressä, tai oli ne ehkä jo jotain 13v, höpötti kaikki "hempeät" kohtaukset, tai sitten ne kikatti. Eikö kukaan (esim. äiti) oo niille kertonu, että elokuvissa ei yleensä puhuta kovin isoon ääneen? Ärsyttävää, ku menee koko idea elokuvissa käymisestä tuollasten takia. Onneks oli ilmaset liput kaverilla.

Jeps. Ei mulla tänään(kään) mitään järkevää ollut.