Tänään urakoin kauan suunnitteluasteella olleen laukun parissa. Alotin puolenpäivän aikoihin, tein välissä pitsaa, laukku oli valmis puoli seitsemältä. Jos mun palkka olis vaikka 11€/h, laukku maksais tarvikkeineen sellaset about 80€... Ettei mikään halpa luomus. :) Tässä kuva uudesta kaunokaisesta:Toisessa kuvassa näkyy paremmin nuo keskiosan laskokset. Värit ovat myös todenmukaisemmat kuin ensimmäisessä kuvassa.Laukussa on lisäksi vuori, jossa on tasku pikkutavaroita varten. Oon kyllä melko tyytyväinen tuohon laukkuun, varsinkin kun oli ensimmäinen laatuaan. Toki siihen muutamia pikkuvikoja tuli, mutta niistä ei puhuta. ;)

Tänään sitten katsotaan, kun Suomi saa rökäletappion Euroviisuissa. On nimittäin harvinaisen huono kappale se "Missä miehet ratsastaa"... Tai ainakin nyt on, kun sitä Suomipoppi soittaa joka tunnin alkajaisiksi. Meinas hermot mennä ommellessa, kun tuntui, että se soi koko ajan. Toisaalta ihan hyvä, ettei sinne mikään Katri-Helena oo menossa. Tai Danny.

Huomenna lähden äitin kanssa käymään lankakaupoilla, äiti kun lupasi tehdä mulle neuletakin. En itse jaksa millään niin suurta neuletyötä tehdä. Oon alottanut joskus neljä-viis vuotta sitten yhden villatakin, se on vieläkin kesken... Vertakin saisin huomenna taas luovuttaa, mutta saa nähdä ehdinkö ennen kouluunmenoa käydä. Ehkä sitten ens viikolla.