Sain tänään valmiiksi kani-/ työhuoneen uudet verhot. Tässä ne tulee:

1516214.jpg

1516215.jpg

Tykkään kyllä kovasti, ja niin tykkää tuo toinenkin. Kaneista en oo niin varma, en oo niiltä kysyny. :) Olohuoneen verhoista ne kyllä tykkää, kun ne yltää lattiaan asti. Niiden takana on kiva piileksiä ja vähän pureskella helmoja. Mun mielestä se ei oo niin kivaa.

Aivan ihanan lämmintä ollut tänään! Käytiin pyöräilemässä porukoilla, syötiin ja pyöräiltiin kaupungin kautta kotiin. Oli siellä vilinää! Syötiin jättisuuret turkkaripehmiksetkin. Nam. En vaan jaksa sitä örveltämistä katsoa. Tai en jaksais ite istua siellä patiolla örveltämässä, kun on niin täynnä porukkaa. Toista se oli sillon ennen, kun vielä jaksoi... Joskus on vähän ikävä niitä aikoja, mutta eipä niitä varmaan koskaan takaisinkaan saa. Senpä takia ei huvita nytkään koulukavereiden kans kulkea, kun ei se kuitenkaan vois mitenkään olla yhtä hauskaa kuin silloin. Silloin kaikki oli niin uutta, kaiken teki ekaa kertaa. Ja kaipa sitä on itsekin sen verran kasvanut ja "aikuistunut", ettei huvita. Onko musta tullut tylsä?? Apua.

Ei kai sentään. Ei kai mun tylsä tarvi olla, vaikka en jaksakaan rellestää? Ainakin mulla on itelläni hauskaa itseni kans. :)

Hyvää toukokuuta kaikille!