Tänään oon ollu ahkera. Kaverilla on tänään valmistujaispippalot, ja jotainhan sitä pitää olla valmistujaislahjaksi! Oli tarkotus tehdä sille laukku, kankaatkin leikkasin valmiiksi, mutta sitten iski epävarmuus. Meillä on niin erilainen maku, etten tiedä olisko se tykänny siitä laukusta, joten jätin kesken ja tein sen sijaan laukkulahjakortin. Siitä tuli kyllä mielestäni tosi hieno!





Sitten innostuin tekemään nappikoruja. Kummitäti oli tehny nauhasta ja erilaisista napeista koruja, joten piti munkin koittaa. En ostanu ollenkaan sitä mitä piti, kun keksin tuon organzanauhan. Siitä tuli kivoja koruja. Nappivalikoima oli vähän heikonlainen, joten piti tyytyä näihin löydettyihin.



Salama osui tosi rumasti tuohon toiseen vihreään nappiin, mutta se on oikeasti samanvärinen kuin tuo toinen. Tässä vielä lähempiä kuvia isoista napeista ja niiden keskustan pikkunapeista, jotka oli kyllä tosi ihana löytö! Ovat helmiäispinnotettu, tosi ihania värejä oli tarjolla. Hintakin oli vähän ihanampi noin pieneksi napiksi, 85snt.





Ihan tyytyväinen oon kyllä näihinkin. Noin niinku kokeiluksi. :)