Huomenna tentti farmakologiasta. Pitäis opetella ulkoa ihan järjetön määrä lääkkeitä: antibiootteja, sydän- ja verisuonitauteihin, hengityselinten sairauksiin, ruoansulatuselinten sairauksiin... jne jne. Opeteltavia on varmaan toista sataa, tai ainakin ihan älyttömästi. Pelkkiä mikrobilääkkeitä tuli jo 20. Muut odottaa vielä opettelemista. Ai että muistanko jo ne 20? .....

Paniikkia aiheuttaa myös siskolle annettu lupaus. Lupasin ommella sille annettavaksi kaverille pari vauvanvaatetta, joiden pitäis olla lähtövalmiina lauantaiaamuna. Huomenna mulla on iltavuoro työharjoittelussa, samoin perjantaina. Aamulla on huomenna se tentti. Että aikaa jää sitten perjantaille, klo 14 pitää olla töissä. Ainahan kaikki pitää jättää viime tippaan.

Tosiaan, alotin maanantaina sen työharjottelin tuolla OYS:ssa. Mielenkiintoinen paikka, mutta mitään en osaa tehdä. Jotenkin oletin, että vähän enemmän olis jääny päähän alkukevään teoriatunneilta, mutta ei. Uusi osastokin kyllä aiheuttaa mulle muutaman päivän ihmetyksen, huomenna ehkä jo osaankin jotain. Hetken aikaa aina menee tapojenkin oppimiseen.

Nyt niiden sydän- ja verisuonitautilääkkeiden pariin! (Bisoprololi, enalapriili, pratsosiini...)