Tällainen hoitolainen meillä on ollut eilisillasta:


Se on äitin koira, ja äiti on reissussa. Tuli sitten meille hoitoon, kun ei isä jaksa siitä huolehtia. Siitä kun on niin kova vaiva! Tänäänkin oon joutunut käymään kahdesti jo ulkona sen kans, ja kerran antamaan ruokaa! Nyt oliskin kyllä taas ruoka- ja ulkoiluaika. Nyyti on jo vanha, 14-vuotias, ja sillä ei enää rakko pidä niinkuin ennen... Joskus sillä lirahtaa sisälle, jos ei muista käyttää tarpeeksi usein pihalla. Ei sen kans enää pitkiä lenkkejä voi tehdä, tänään kierrettiin talo, siihenkin meni 15 minuuttia. Käveltiin hitaasti. :) Ihanaa kuitenkin kun se on täällä, on siitä mulle seuraa. Vaikka se paljon nukkuukin.

Hommiakin oon tehnyt tänään. Siivosin uudelle vanhalle lipastolle paikan. Se on nyt siis täällä ja käytössä. Vanha lipasto ei mennyt kaupaksi, joten otin sen olohuoneeseen käyttöön askartelutarvikkeille. Hyvään käyttöön tulikin, ne nimittäin lojui keittiön pöydällä tosi kauniisti...

Tässä nyt tämä lipasto vielä kertaalleen kuvattuna:


Putsata pitäis vielä nuo nuppien ympärykset, ovat aika likaiset, mutta en oo vielä keksinyt, millä yritän puhdistaa. Kovin jytyjä aineita en tuohon viitsi käyttää.