Mietin tuossa yks päivä, että pitäis vähän katsoa, mitä tuosta keskeneräisten tekemysten korista löytyy. Näitä sieltä löytyi:



Yllättävän vähän siis! Tokikin tässä on vain nuo lankatyöt, makuuhuoneessa on vielä kaapissa puolivalmiita ompeluksia ainakin kassillinen... Mutta vain 6 epävalmista työtä. Aika hyvin. Tuon keltaisen pyörylän oon alottanu tässä viikko sitten, siitä tulee ehkä baskeri. Aika paljon valmiina, vai mitä? :D Mulla vähän tahtoo jäädä kesken nuo virkkuutyöt. Kyllä nuokin vielä joskus valmistuu, kunhan ajankohta on sopiva. Tuolta on hyvä kaivella aina sellainen mielentilaan sopiva käsityö. Nyt olis hyvä aika ehkä tuolle salomoninsolmuhuiville... Syksy tulee ja silleen.

Niin ja joo. Keskeneräiseksi jäi myös tämä raskaus. Lääkärisetä totesi tänään sikiön jo poistuneen, tai sitten se ei ollut edes lähtenyt kehittymään. Lääkärisetä oli vähän omituinen, puhui mulle kuin mua ei olis ollu olemassakaan. "Nämä potilaat ei yleensä tarvitse mitään toimenpiteitä... --- Näillä potilailla raskaustesti näyttää yleensä positiivista kahden viikon ajan..." Että nämä potilaat nyt sitten jatkaa yrittämistä. Ainakin on mahdollista tulla raskaaksi.