Tänään on käyty taas neuvolassa. Kaikki oli ok, sydänäänet kuulu niinku pitääkin ja muuta sellasta. SF-mitta eli kohdunpohjankorkeus oli 20cm, eli reilusti yläkäyrän yläpuolella. Mielenkiintosta, kun ei mun maha oo yhtään kasvanu! :P Ei ollu oma neuvolantäti nyt, vaan kesälomasijainen. Oli muuten vähän outo, se sano liikkeistä, että pitää huolestua, jos ei joka päivä tunnu. Ja viikkoja kuitenkin vasta 18+5, eihän kaikki edes tunne liikkeitä vielä näillä viikoilla... Että ihan kivasti lisäs mun huolestumista, enhän toki muutenkaan oo ikinä mistään kestohuolestunut! Syytän siitä hormoneja, yleensä oon aika huoleton. Mutta niin, kyllä niitä liikkeitä tuntuukin joka päivä. Ja välillä varsin kovaakin.

Tänään käytiin ostamassa vaunut. Lauantaina käytiin katselemassa ja tänään haettiin ne kotiin. Kyseessä siis Brion Happyt, oli halvennuksessa kun on 2007 rungolla ja viime vuoden väreillä. Tykkään tuosta rungosta enemmän ku niistä tämänvuotisista. Tuossa on heittoaisa ja jousitus, kun tämänvuotisissa malleissa on joko tai.

1246381101_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuo musta on vähän tylsä, mutta onneks siihen saa niitä istuinpehmikkeitä sitten värillisinä. Vielä ei ostettu kun ei varmaan vuoteen oo tarvetta. :D Tuo oranssi sen sijaan on mun mielestä IHANA! :)