Otsikko kertoo viikot. Tänään on taas sellanen päivä, jonka yli vois skipata. Viikonloppu oli ihan mukava, olo oli hyvä ja sain nukuttua. Tokihan se sitten kostautuu! En voi edelleenkään sanoa olevani vaivanen mitenkään, mutta onhan tämä olo vähän raskautettu... No, ei enää voi kestää kovin kauaa. Jospa tuo pötkylä tuolta vähitellen tajuais tulla pois.

Kävin eilen kattomassa kaverin pariviikkoista vauvaa, ja olipa se aika ihana. Vaikea kuvitella, että tuolta mun mahasta putkahtais samanlainen ihmisenalku. Nyt se vaan on ja möyrii. Vein vauvelille mennessäni tuliaisia, jotka tein viime viikolla. Toinen kaveri sai kolme viikkoa sitten tytön, joka sai samanlaisen setin mutta vaaleanvihreästä langasta ja vaaleanpunaisella nauhalla. (Tein mukaan myös punotut nauhat, jos nuo silkkinauhat ei miellytä.)

Ohje on oma, paitsi myssyyn otin mallia Novitan Woolin vyötteestä. Sukan kantapään ohje oli Martoilta, mutta sitä piti parantaa kun oli vähän outo. Tuosta tuli parempi.

--------------

Lauantaina käytiin miehen kans jouluostoksilla. Autolle palatessa huomasin parkkilipussa hauskoja juttuja. Kukahan tuon on kirjottanu? :D