Täällä sitä vaan vielä yhessä koossa. Eilen kävin viimestä kertaa neuvolassa, varattiin yliaikaiskontrolli sairaalaan ens viikon keskiviikolle.

Rv 40+6
Paino +300g /vko (Oman vaa'an mukaan yhteensä raskauden aikana tullut 11 kg)
RR 130/82
Pissa puhdas
Sf-mitta 34,5 cm
Rt, syke 148, liikkeet ++

Vointi on edelleen ihan hyvä, joten sen puolesta ei olis mikään kiire synnyttämään. Pääpuoli tahtoo vaan olla jo aika kypsä. Mutta kaipa tässä vielä viikon jaksaa, kun päivä kerrallaan elelee. Sen jälkeen saavat kyllä ruveta jo käynnistelemään, minä en lähde sieltä sairaalasta muuten pois! Laitoin vauvalle kotiintulokassiin 50-senttisen bodyn lisäksi 56-senttisen, kun ajattelin ettei se pienempi pian mahdu sille, kun näin pitkälle venyy...

Tänään on pitkästä aikaa pakkasta, mittari näyttää -5. Sais tulla vielä lunta, niin sais vähän joulutunnelmaa. Mulla on melkeen kaikki joululahjat jo keksitty, yks on ostamatta, yks keksimättä ja pari puolivalmista. Hukalle pitäis tehdä kans joku uus lelu lahjaksi, kun sillä on käyny ne niin vähiin, kun ne pitää aina rikkoa. Eilen kuuntelin jo joululauluja huvikseni, ajattelin jo vähän virittäytyä jouluun. Joulukortit tilasin tänä vuonna valmiina, en jaksanu ite ruveta värkkäämään. Kyllä kai ne sieltä tulee vähitellen, sekä pötkylä että joulu. :)