Vauva on edelleen sairaalassa. Mitään vikaa siinä ei ole, mutta se ei vaan syö niiden mittapuun mukaan tarpeeksi. Se ei tykkää syödä pullosta, kun siitä tulee liikaa maitoa ja nielee ilmaa. Niinpä maito laitetaan nenä-mahaletkulla... Tissistä se kyllä söis, mutta kun maito ei pääse nousemaan kunnolla, kun ei saa imettää tarpeeksi. Tänään sieltä jo tuli ihan hyvin, toivon mukaan huomenna vielä paremmin! Kotiin pääsee, kun syö hyvin. Kotiutuksesta puhutaan kyllä, että se tapahtuu pian, mutta tarkkaa päivää on vaikea sanoa. Eiköhän poika kuitenkin ens viikolla pääse kotiin.

Tuolla osastolla on kyllä kiva, kun siellä saa olla melkeen koko päivän. Vaaviakin saa hoitaa ihan rauhassa, hoitajat ei puutu tekemisiin paitsi pyydettäessä. Toki ne pitää kiinni niistä ruoka-ajoista ja -määristä, mutta niin niiden kai kuuluukin. Huomenna saadaan kylvetysopastusta. :) Harmi vaan, kun oma kunto ei oo ihan paras mahdollinen, niin ei jaksa olla osastolla niin kauan kuin saisi. Vielä on vähän heikko olo synnytyksen jäljiltä.

Sen verran piti vielä mainita synnytyksestä, että vaikka juuri mikään ei mennyt suunnitelmien mukaan, niin tapahtumasta jäi silti hyvä mieli. Kätilöt ja lääkäri oli tosi mukavia ja ammattitaitosia. Tuonne lähdetään vielä uudestaankin, jos vaan päästään. :)