Nyt kun on jo kovasti kevät ja lumet sulaa, niin on hyvä aika miettiä mitä tekis parvekkeelle. Ajattelin laittaa jotain kasvamaan sinne tänä vuonna, mutta siellä on tositosi kuuma, kun aurinko paistaa sinne jostain klo 11 lähtien, siis koko päivän oikeastaan. Joten mitä sinne vois laittaa? Lasit löytyy, mutta niitä voi onneks pitää auki kun ei oo enää kissaa. Kasveja voi siis laittaa parvekkeelle aika aikasin, kun siellä tosiaan on lämmin, kun aurinko paistaa. Maaliskuun puolellakin parvekkeen lämpötila nousi jo yli kahteenkymmeneen, vaikka ulkona oli pakkasta. Yrtit ois ihania, mutta epäilen ettei ne kestä sitä kuumuutta.

Sitte mulla on toinen ongelma. Kuva kertoo enemmän ku tuhat sanaa:

Siis nuo karseet seinät! Lähinnä tuo ulkoseinä, siis matala seinä lasien alapuolella. Siitä rapisee maali ja betoni (tms) ja Hukan mielestä niitä on vielä aivan ihana rapata lisää. Mitä noille tekis? Tämä on vuokra-asunto, niin kovin järisyttäviä juttuja ei voi tehdä. Jotain kosmeettista siis lähinnä. Ideoita?

Viime kesänä meidän parveke näytti tältä:

Huono kuva, mutta parempaakaan ei oo. Lähinnä tuossa näkyy vaan nuo matot ja Hukka. :D Ja nuutunut luostarinkello eli vaahtera-aulio (vai mikä se oli).

Tälle vuodelle oon siis suunnitellu jotain kasvatusta, seinien peittämistä ja lopunkin parvekkeen sisustamista. Viime kesänä tuo vaunujen puoleinen parveke oli aika karu. Meillä on myös pari bambuverhoa, jotka vois jotenkin koittaa asentaa tuonne, niin sais vähän varjoakin aikaseks.

Kaipailen siis nyt vinkkejä parvekkeen sisustamiseen! Lähinnä siis nuo seinien peittämiset ja mitä vihreetä tuonne vois kasvatella. Kaikki muukin toki kelpaa! Vinkkien pitää sopia vuokra-asumiseen. Kaikkien vinkin antaneiden joukosta arvon voittajan jollekin pienelle palkinnolle. :)

Muoks. Osallistumisaikaa on 18.4.2010 klo 18 asti!