Viimein pääsin ompelemaan! Ihan kamalaa ku pakkolevon ja istumiskiellon aikana tulee pitkästä aikaa järkyttävä ompeluinspiraatio! Kaks vaippaa ja yhet housut oon saanu aikaseks, mutta ensimmäisenä ommeltu vaippa on kuvaamatta (ja taitaa jäädäkin kuvaamatta ku ei oo täydellinen :D).

Ostin Cuddlebunsin vaippakaavat joskus jo kauan ennen ku Sampo synty, mutta en oo uskaltanu ruveta ompelemaan. :) Siinä tuli kuus noita merkkejäki mukana, niin näyttää hienolta. Mutta tuosta tuli tosi ihana vaippa, ja vaikka on pesty vasta kahdesti, niin imee hyvin. Sisäpuoli velouria ja ulkopuoli trikoota, imuna kolme kerrosta bambucollegea. Lisäksi nepeillä kiinnitettävä lisäimu, jossa on flanellia imuna, päällä velouria ja trikoota. Tuo trikoo on muuten aivan ihanaa, Eurokankaan vaippatrikoota, paksua ja napakkaa, ei ollenkaan sellasta löpröä niinku ne raita- ja pallotrikoot yleensä!

Ja Sampolle pökät. Iltapuhteina ommeltu, mallia otettu vähän Ottobren housukaavasta, mutta oikeestaan siinä ei oo samaa ku haarasauma. Vyötäröllä kuminauha vyötärökaitaleen sisällä, lahkeissa kans. Kauheen pitkät noista tuli, mutta eipä se haittaa. :) Ja jostain syystä näyttää niinku tuossa vyötärökaitaleessa olis sauma edessä, mutta ei siinä oo. Muutenki ihan vinossa housut ja pölyset, kun Sampo just ryömi mun ompelupöydän alla. :D

Kävin eilen Metsolasta hamstraamassa kauheen läjän kankaita niin on nyt ainakin ommeltavaa. Yks nettituttu tilas multa tulevalle vauvalleen housut ja bodyn, ne kai pitäis ommella ennen ku pääsen vaatettaan omaa lastani. :)